Webinarer

Under vil du finne kommende webinarer, og opptak av tidligere webinarer.
Finn et webinar som passer og registrer deg for å motta link. 

De fleste av våre webinarer varer fra 30-45 min.

Alt Tag

Google Shopping & Store Visits

Opptak av webinar 28. oktober klokken 14:00

Hva er Google Shopping og hvordan utnytter din bedrift mulighetene?
Vår leder for performance marketing, Pål Klippenberg, vil vise deg hva som skal til for å starte med Google Smart shopping og hvordan du kan øke salget i nettbutikken din ved å bruke denne type annonsering.


Vi vil også vise deg hvordan du kan bruke digital annonsering i Google for å øke besøk i butikk og faktisk få målt effekten.

Registrer deg

Alt Tag

Hvor synlig er du?

Opptak av webinar 24. september klokken 14:00

Vet du egentlig hvor synlig du er i søk? Sindre deler sine tips og triks for hvordan du raskt og enkelt kan få et bedre innblikk i din tilstedeværelse på Google. – og hvordan du kan utnytte det du finner.

Registrer deg

Snapchat for bedrifter & besøk av Snapchat Norge

Webinar-opptak fra 27. august 

Hvordan kan bedrifter oppnå forretningsresultater med Snapchat-annonsering? Jørgen Nilsson fra s360 og Steffen Rabben fra Snapchat Norge diskuterer dette + case. I tillegg til innslaget fra vår egen filterekspert, Adrian Lund. (som du også kan se på denne siden.)

Registrer deg for å se webinaret i sin helhet.

Registrer deg

Hva skjer med prisene i annonsemarkedet?

Opptak av webinar fra 10. juni
Se hele webinaret her! 

Hvordan har prisutviklingen i annonsemarkedet vært de siste månedene? Hvordan har prisutviklingen på digital markedsføring vært etter at Norge ble stengt, og nå gradvis åpnes opp igjen? Hva er den nye normalen? Hvilke muligheter gir det deg? Markedet er i enorm endring. Avhengig av bransje så er du hardt rammet, middels rammet eller lite rammet av Coronaviruset.

Kjetil Sinding ser på tendenser og trender i markedet.

Last ned presentasjon (PDF)


Hva får du ved å delta på våre webinarer?

Ved å registrere deg for våre webinarer får du tilgang på unik innsikt innen digital markedsføring. Vi henter data og innhold som ikke alltid er offentlig tilgjengelig. I tillegg inviterer vi ansatte fra bransjeledende digitale plattformer, for å dypdykke i mulighetene våre kunder har. 

Du trenger ikke å være kunde av s360 for å delta på våre webinarer, og alle webinarer er gratis. Etter webinaret vil du, i de fleste tilfeller, få tilsendt PDF av presentasjon, tilgang til nye webinarer og muligheten til å få svar på spørsmål du har.

Du vil også kunne kontakte våre rådgivere for en uformell prat om din bedrift og muligheter for dere innen digital markedsføring. 

Vi lover å levere innhold som er fersk, og viktig for å lykkes i den tiden vi til enhver tid er. 

signature

Alt Tag

Unngå trafikktap med nye nettsider

Se opptak av webinar med Sindre Kjosås i s360

Mange opplever dessverre å miste store deler av sin organiske trafikk når de bytter til nye nettsider. Dette kan heldigvis unngås! Med disse enkle og effektive tiltakene, slipper du å miste den organiske synligheten du har bygd opp med den gamle nettsiden, og du sikrer at du ikke mister din rangering Google-søk.

Registrer deg